Even voorstellen

Andrea van der Roest

Beste mede-burgerboer,

Dat is tenminste waar ik, Andrea van der Roest, heel erg op hoop, dat we straks als burgerboeren met elkaar van een mooi stuk land en in de toekomst van een voedselbos kunnen genieten. Wekelijks met een fietstas vol verse groenten weer huiswaarts keren, wie wil dat niet?

Ik heb zelf best lang een veel te grote moestuin gehad, met argusogen keken mijn ervaren buurmannetjes hoe ik mezelf weer had ingegraven, want spitten is toch een vak apart. Maar diezelfde mannetjes keken ook met enige jaloezie naar mijn oogst, want met wat liefde groeide alles als kool. Daar lag natuurlijk ook het probleem, want met een eigen bedrijf en opgroeiende kinderen werd mijn tuin al snel zo onbegaanbaar als het amazonegebied.

Het enthousiasme is er nog steeds, dat is de reden dat ik graag mee wilde helpen om de website te ontwerpen voor Burgerboerderij Brabantse Wal. Ik hoop dat het een bijdrage levert om anderen te enthousiasmeren om mee te doen met dit leuke, maar ook duurzame initiatief. Zodat we straks een eigen stuk land hebben, waar de natuur zichzelf mag zijn. En wij ook.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.