Gerry Nuijten

Recepten

Bietencarpaccio

Ingrediënten
4  gekookte rode bieten
100 gram  Veldsla of Rucola
80  gram  geiten kaas
50 gram  walnoten of Macadamia noten

Dressing
50 ml Olijfolie
1 eetlepel Honing
2 eetlepels   25 ml Aceto Balsamico
3 eetlepels  Witte of Rode Wijn
Sap van een sinaasappel
Peper en Zout naar smaak.

Alle  ingrediënten  bij elkaar in een smalle beker goed mengen / mixen met een garde .
Snijd de bieten met een groentesnijder/ Mandoline in dunne plakjes en verdeel ze in een rondje op het bord.
Drapeer de sla er speels omheen
Kruimel / verdeel de geiten kaas  gelijkwaardig over de bordjes
Hak de noten in  grove stukken , verdeel ze over de bordjes.

Giet voorzichtig de dressing over het gerecht vlak voor het opdienen / serveer er een stukje desembrood bij.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.