Intentieverklaring

We eten graag gezond, vers en vooral lekker. Direct van de lokale boerderij, zo van het land. We willen invloed hebben op wat we eten en weten waar het (lokaal) vandaan komt.
We willen graag samen met anderen iets doen of iets bereiken. Omzien naar elkaar, meer community.
Dieren voor vleesproductie, eieren of zuivel zal onze biologische boerderij niet gaan houden.

Stichting Burgerboerderij Brabantse Wal wil graag aan de slag om de coöperatieve Burgerboerderij Brabantse Wal U.A. op te richten.

Dit is mijn intentieverklaring

Samen gaan we een burgerboerderij in de buurt van Bergen op Zoom realiseren. Met ondertekening van deze verklaring geef ik mijn intentie aan om als de coöperatieve boerderij van start gaat een certificaat te kopen. Dat certificaat zal mij na betaling van het volledige bedrag volwaardig lid maken van de coöperatie. Het certificaat geeft mij voor 1 (bij €750) / 2 tot 5 (bij €1500) personen toegang tot producten die de burgerboerderij produceert.

Het aankopen van volledige certificaten wordt mogelijk zodra er een locatie is gevonden. De stichting kan geen garantie op het oprichten van een coöperatieve boerderij geven zolang er geen geschikte locatie is en er nog niet voldoende aanmeldingen zijn.
Handtekening:

Gegevens Intentieverklaring

Gewenste deelname

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.